Over ons

Syscon. Sinds 1992.

Wij zijn Syscon uit Lelystad. Al bijna 30 jaar werken wij aan ICT-projecten voor de MKB waarbij innovatie en gebruiksgemak voorop staan. 

 

Ons team bestaat uit experts die elke uitdaging als een kans zien en we bieden, op een persoonlijke en toegankelijke manier, onze klanten maatwerk service en ondersteuning. Daarmee onderscheiden we ons van de grote (en dure) spelers in deze markt.

 

Ons werk wordt gezien en gewaardeerd door onder andere Provincie Flevoland, Lelystad Airport en de Bedrijfskring Lelystad (gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2015). Daarnaast zijn wij inmiddels al jaren de trotse bezitter van de MyFactory licentie voor de gehele BeNeLux.

Hoogtepunten

MyFactory

MyFactory is een makkelijk inzetbaar, betrouwbaar en zeer betaalbaar cloud-based order-flow systeem dat u niet hoeft te controleren. Grootste voordelen van dit systeem:

 

  • heeft robotic process automation & AI chatbots
  • waarschuwt alleen als er iets gedaan moet worden

 

Het resultaat is een efficiencyslag zonder gedoe. Dit is niet iets wat alleen wij beweren, wereldwijd werken talloze bedrijven met dit systeem.

We zijn er trots op om met Twinfield samen te werken

Ons dreamteam van specialisten

MyFactory-by-Syscon-team.004.png

Maarten
CEO

MyFactory-by-Syscon-team.005.png

Bert
Product owner/Project manager

MyFactory-by-Syscon-team.003.png

Serge
Cloud specialist

MyFactory-by-Syscon-team.001.png

Armand
Cloud beveiligings specialist

MyFactory-by-Syscon-team.002.png

Gerrit-Jan
Senior developer

MyFactory-by-Syscon-team.007.png

Hung
Senior developer

Stel uw vraag

Uw vraag is onze uitdaging. We zijn benieuwd waar we het verschil kunnen maken.

Onze directeur Maarten IJssel is een vrij druk bezet man, maar altijd zeer geïnteresseerd in complexe bedrijfsproces-uitdagingen en andere issues waar MKB ondernemers tegen aanlopen.

Bel Marianne of haar collega Elly om een vrijblijvende afspraak met Maarten te maken. Bij ons in Lelystad of gewoon bij uw bedrijf: 088 3443444