Opleidingen

Met de MyFactory maatwerk-trainingen kunt u snel profiteren van onze cloud-based software. In korte tijd leren we u optimaal gebruik te maken van de MyFactory tools binnen uw bedrijfprocessen.

Training:
ERP I 
inkoop, verkoop, magazijn, projecten

Binnenkort beschikbaar training:
Power BI
myfactory & Twinfield

Starterstraining

De Starterstraining richt zich op nieuwe myfactory gebruikers die zo snel mogelijk met het pakket aan de slag willen. Tijdens de cursus komen onder andere de volgende punten aan bod: configuratie van de browser, basis- en gebruikersinstellingen, stamgegevens, configuratie van applicaties, documentbeheer, afdrukinstellingen en nog veel meer.

CRM Marketing training

Tijdens de CRM marketing training leert u de belangrijkste mogelijkheden van myfactory.CRM en Marketing te gebruiken. Zo maakt u kennis met het vastleggen en beheren van contactgegevens, doelgroepen samenstellen, nieuwsbrieven en (bulk)e-mails versturen en nog veel meer.

Training ERP (Enterprise Resource Planning)

Tijdens deze twee daagse ERP training leert u klant-, leveranciers- en artikelstamgegevens beheren. Verder wordt uitgebreid ingegaan op de diverse ERP modules en de mogelijkheden hiervan. Het hele proces van magazijn tot pakbonnen en inkoop- en verkoopprocessen, inclusief het maken van bestellingen, factureren en nog veel meer komt aan bod. Deze training geeft u een vliegende start op ERP gebied.

Workflow Management

Tijdens deze introductiesessie maakt u kennis met de mogelijkheden van myfactory tot het vergaand automatiseren van service processen. Deze vorm van professional service automation is vooral interessant voor organisaties die veel administratieve handelingen moeten verrichten als onderdeel van hun dienstverlening.

Services >