Twinfield & MyFactory by Syscon, goed voor elkaar.

Twinfield en MyFactory, de ontzorgcombinatie voor alle accountancy MKB klanten.

Frank van Vliet, managing director van Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland, en Maarten IJssel, directeur van MyFactory by Syscon, slaan de handen ineen na het sluiten van de partnerovereenkomst.

Efficiencyslag 

Maarten IJssel: “MyFactory is een one-stop-shop oplossing, een cloudbased order-flow systeem voor met name mkb’ers met tussen de 10 tot 50 personen personeel. Daarmee onderscheidt MyFactory by Syscon zich van de bekende grote internationale spelers. Bij deze grote partijen moeten al snel meerdere applicaties worden toegevoegd voor een goed functioneren. Bij MyFactory is alles perfect geïntegreerd en Compliance Proof voor de komende 10 jaar.”

Finance & Business

Frank van Vliet, managing director van Wolters Kluwer Tax & Accounting in Nederland, over de samenwerking: “Connectivity is belangrijk voor Wolters Kluwer, omdat het ondernemers in staat stelt om beter samen te werken. Met meer dan 500 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland. De koppeling met MyFactory by Syscon is belangrijk voor accountants die veel zaken doen op het gebied van productie en groothandel. Ik ben blij dat we met deze koppeling accountants kunnen ondersteunen in hun dienstverlening aan deze mkb klanten.”

CRM & ERP

Syscon uit Lelystad bezit de licentie van MyFactory voor de BeNeLux. Wereldwijd werken reeds  talloze bedrijven naar grote tevredenheid met dit makkelijke en betaalbare cloudbased systeem. Al meer dan 50 Nederlandse ondernemers, actief in dienstverlening, (groot-)handel, logistiek en productie managen, dankzij de integratie met Twinfield, inmiddels al hun zaken optimaal dankzij deze combinatie. Uiteraard profiteert de accountant mee. Want deze samenwerking als partners maakt het mogelijk om MKB’ers én hun accountants optimaal te bedienen. Zowel financieel als op het gebied van de business.

MyFactory by Syscon, een systeem dat u niet hoeft te controleren:

  • waarschuwt alleen als er iets gedaan moet worden
  • robotic process automation & A.I. chatbots